KAKO BEZ NAPADAČA? Veliki udarac za Farmaceute

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO BEZ NAPADAČA? Veliki udarac za Farmaceute

Završena sezona za Folanda.

Fudbaler Bajera iz Leverkuzena Kevin Foland završio je sezonu zbog povrede ligameneta, saopštio je danas nemački bundesligaš. Foland se povredio na meču Lige Evrope protiv Porta prošlog četvrtka, kada je pokidao ligamente levog članka.

Magnetna rezonanca pokazala je da će najbolji strelac Bajera morati da ide na operaciju, koja će ga sa terena udaljiti najmanje tri meseca.

🇩🇪🤕 O Bayer Leverkusen confirmou nesta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << segunda-feira que o atacante Kevin #Volland (27) rompeu um ligamento do tornozelo esquerdo e vai desfalcar a equipe no restante da temporada. Ele passará por cirurgia e o prazo de recuperação previsto é de três meses. pic.twitter.com/XK2LFWYVSj

— Fussball Brasil (@FussballBR) February 24, 2020

Foland je ove sezone postigao 11 golova za tim iz Leverkuazena u svim takmičenja, od čega devet u Bundesligi, a bez njega će Farmaceutima biti znatno teže.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.