KAKAV SUNOVRAT: Bio je jedan od najboljih fudbalera sveta! Sada će igrati za dva dolara! NEVEROVATNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2020, 18:44

KAKAV SUNOVRAT: Bio je jedan od najboljih fudbalera sveta! Sada će igrati za dva dolara! NEVEROVATNO

Prihvatio istorijsku ponudu.

Proslavljeni brazilski fudbaler Robinjo mogao bi da se vrati u domovinu i potpiše za slavni Santos.

Švajcarskoj se, po svemu sudeći, drma mesto u diviziji A Lige nacija - posle dva kola ima jedan bod, a večeras (20.45) gostuje Španiji koja kod kuće nije primila gol u poslednje četiri utakmice, a dala ih je čak 20! Kvota na keca je 1,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Španija - Švajcarska.

Iskusni napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (36 godina) se ponudio klubu u kojem je počeo karijeru, ali predsednik višestrukog šampiona ove zemlje je otkrio da klub nema novca da angažuje bivšeg igrača Mančester Sitija i Real Madrida.

Po svoj prilici situacija će se promeniti, odnosno, da će se Robinjo vratiti "kući". Naime, slavni as je spreman da potpiše dvogodišnji ugovor, prema kojem bi do kraja ove godine zarađivao dva dolara mesečno (10 brazilskih reala), dok bi se uslovi se promenili početkom 2021.

Podsetimo, Robinjo nema klub otkako je po završetku prošle sezone napustio turskog šampiona Bašakšehir i smatra da je ovo idelan trenutak da opet obuče dres Santosa.

a gente ta em outubro, 2 meses “sem salario” n vai fzr diferença para o robinho kkkkkk se o santos cair no bait é mt mongol https://t.co/3Nci2uNzjG

— Felipe 🇦🇹 (@ofelipinzika) October 10, 2020

Robinjo je tokom bogate karijere, osim za madridski Real i Mančester Siti, igrao za italijanski Milan, kineski Gvangžu Evergrande, brazilski Atletiko Mineiro, kao i turske klubove Sivas i Bašakšehir.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.