KAKAV SPEKTAKL: Ibra popio CRVENI - Neroazuri srušili Rosonere

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021, 01:47

KAKAV SPEKTAKL: Ibra "popio" CRVENI - Neroazuri srušili Rosonere

Neviđena drama.

Večerašnji fudbalski spektakl odgledali smo u Italiji. Sjajan kraj četvrtfinalnog meča, koji je doneo mnogo uzbuđenja na terenu, a koji će se osim po plasmanu "neroazura" u polufinale pamtiti i po žestokom sukobu Zlatana Ibrahimovića i Romelua Lukakua.

Vatreni derbi u Kupu Italije završen je pobedom Intera nad Milanom 2:1, golom Kristijana Eriksena u sedmom minutu nadoknade.

Inter je najpre od početka bio bolji, ali je Ibrahimović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u 31. minutu pogodio za vođstvo Milana.

Prelomni trenutak utakmice dogodio se u 58. minutu kada je Ibrahimović dobio drugi žuti karton, pa je Inter dobio mogućnost da napada rasterećenije.

Dvadesetak minuta pre kraja Tomori, srušio je Barelu, a sudija Valeri nakon pregleda VAR snimka, pokazao na penal, koji je Lukaku pretvorio u izjednačenje.

Mnogo vremena je zatim izgubljeno zbog zamene sudija koji se povredio. Sudijska nadoknada je iznosila deset minuta, a u sedmom je Eriksen sjajnim pogotkom iz slobodnog udarca doneo Interu veliku pobedu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.