KAKAV ŠAMAR ŠAMPIONU: Juventus niko u ISTORIJI nije ovako PONIZIO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020, 21:31

KAKAV ŠAMAR ŠAMPIONU: Juventus niko u ISTORIJI nije ovako PONIZIO (VIDEO)

Ozbiljan blam Stare dame.

Fudbaleri Juventusa remizirali su protiv Atalante, zahvaljujući dva dosuđena penala u korist Stare dame (2:2).

Milan se probudio pred kraj Serije A, ređa pobede, blizu je Lige Evrope, a biće još bliže ako večeras (21.45) pobedi kao gost direktnog konkurenta Napoli. Biće to težak posao pošto Napoli u poslednjih pet kola ima četiri trijumfa. Kec je ovde 2,20, dvojka 3,30, a iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << – Milan.

Koliko su bili superiorni igrači tima iz Bergama, u odnosu na šampiona Serije "A", govori i podatak sa početka meča.

Naime, igrači Atalante su na startu meča imali loptu čak 8 minuta i 11 sekundi u posedu, ne dozvolivši Bjankonerima da iznesu "bubamaru" na protivničku polovinu!

Juve failed to get a touch for 8 minutes & 11 seconds in the opposing half vs Atalantapic.twitter.com/t3YfqYbBnp

— Troll Football Media (@Troll__Footbal) July 12, 2020

Ovo se Juventusu nije desilo u istoriji, a oni najzlonamerniji kažu da zbog suđenja koje su igrači iz Torina imali sinoć i ne mogu da osvoje Ligu šampiona u 21. veku, iako su igrali nekoliko finala.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kristina Janjić, supruga srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.