KAKAV PEH: Svetski šampion se povukao sa Olimpijskih igara

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 18:37

KAKAV PEH: Svetski šampion se povukao sa Olimpijskih igara

Povredio se na zagrevanju

Ruski atletičar Sergej Šubenkov, povukao se danas pred nastup na Letnjim olimpijskim igrama u Tokiju, zbog ozbiljne povrede noge. Svetski šampion u trci na 110 metara sa preponama, povredio se tokom zagrevanja i prebačen je u bolnicu, piše Tass. Šubenkov trener, Sergej Klevcov, rekao je da je povreda skočnog zgloba najverovatnije uzrok.

 - Mi smo veoma razočarani, ali ne možemo reći da nije bilo znakova upozorenja o ovoj povredi. Ova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vrsta povrede je trajna i moramo sačekati lekarski pregled - rekao je Klevcov.

Posle sjajne igre protiv Kairata porasle su šanse za plasman Zvezde u grupe Lige šampiona. Ako prođu Šerif, crveno-belima će poslednja prepreka pred LŠ biti pobednik duela Dinamo Zagreb - Legija. Kvota da će Zvezda igrati u grupama LŠ je 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za plasman Zvezde u Evropi ove sezone.

Jurij Borzakovski, glavni trener ruskog atletskog tima, rekao je da se Šubenkov žalio na bolove u Ahilovoj tetivi 10 dana pre odlaska za Tokio.

 - Bio je pod strogim nadzorom naših lekara i prošao je kompletan pregled. Međutim, povreda se pogoršala u Tokiju. Njegova Ahilova tetiva je povreda iz prošlosti - rekao je Borzakovski.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danina Jeftić, glumica i bivša rukometašica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.