KAKAV PEH: Real doživeo veliki HENDIKEP!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV PEH: Real doživeo veliki HENDIKEP!

Gore nije moglo.

Košarkaši Reala u nastavku Evrolige i ACB lige ulaze znatno oslabljeni. Iako je trener tima iz Madrida Pablo Laso najavio da bi Serhio Ljulj mogao da se vrati na parket već danas protiv Olimpijakosa, od toga neće biti ništa.

Sjajni šuter je obnovio povredu butnog mišića desne noge, zbog koje će propustiti nekoliko narednih mečeva, kako na domaćoj, tako i na evropskoj sceni.

Reprezentativcu Španije preti pauza od čak 14 dana, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po kojoj bi sigurno propustio mečeve protiv već pomenutog kluba iz Pireja, milanske Olimpije i Baskonije u Evroligi, kao i duele sa Betisom i Andorom u ACB ligi.

- Kod mišićnih povreda, često morate da budete strpljivi i gledate situaciju iz dana u dan. Rekao sam ranije da bi ovo mogla da bude nedelja kada će se Ljulj vratiti u tim, ali definitivno neće biti tako. Delimično je obnovio povredu, iako je normalno radio sve do juče. Sada će prvo morati da pauzira nekoliko dana pre nego što se opet vrati treninzima - rekao je Laso.

Podsetimo, Serhio Ljulj je od starta sezone odigrao 10 mečeva u Evroligi, dva puta je bio starter, uz prosek od 9,4 poena, 3,8 asistencija i 1,3 uhvaćene lopte po utakmici.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda nemačka teniserka Karina Vithof.

📸🖤 photo credits: Witters/Tim Groothuis

A post shared by Carina Witthöft (@carina_witthoeft) on Mar 29, 2019 at 8:18am PDT

Working on my flexibility #dailyroutine

A post shared by Carina Witthöft (@carina_witthoeft) on Feb 26, 2019 at 11:02am PST

Cheers to the wknd 🖤

A post shared by Carina Witthöft (@carina_witthoeft) on Feb 2, 2019 at 9:08am PST

Hi NYC

A post shared by Carina Witthöft (@carina_witthoeft) on Aug 20, 2018 at 1:19pm PDT

Summer mood 💯 #picnicinthepark

A post shared by Carina Witthöft (@carina_witthoeft) on Jul 9, 2018 at 12:43am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.