RAĐA O DIVCU: Mogli smo da POGINEMO u JUGU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2018, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAĐA O DIVCU: Mogli smo da POGINEMO u JUGU! (FOTO)

Nepobediva generacija.

Legenda hrvatske košarke Dino Rađa, koji je nedavno primljen u košarkašku Kuću slavnih, otkrio je razne zanimljive detalje vezane za srpsku košarkašku vedetu Vlade Divca i njihov prijateljski odnos koji traje već decenijama unazad.

- Prvi je ima auto, famozni Jugo 45. Kad god sam igrao u Beogradu ostavija bi mi ga ispred hotela s ključem u bravi. Jednom smo na pripreme u Pirot kasnili nas dvojica iz nekog razloga, 18-19 godina. Auto škripi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da popizdiš i ja ga pitam šta je a on kaže da nema pojma. Vozimo tako nekoliko sati do Pirota i ja ga nagovorim da ode u neki servis (čitaj prvu garazu) i da neko to pogleda. Dođe majstor do nas i kaže: "Vi niste normalni. Pakne uopšte ne postoje. Direktno željezo na željezo. Mogli ste poginuti". A šta smo mi znali tada- otkrio je Rađa

Divac i Rađa su članovi zlatne generacije jugoslovenskih košaraša, koji su krajem osamdesetih godina i početkom devedesetih bili neprikosnoveni u okvirima svetske i evropske košarke, ako zanemarimo Džordana i društvo iz NBA lige u to vreme.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.