KAKAV JE ON CAR: Nije mogao da stigne na svadbu, pa poslao brata da ga ZAMENI na venčanju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2022, 11:51

KAKAV JE ON CAR: Nije mogao da stigne na svadbu, pa poslao brata da ga ZAMENI na venčanju (FOTO)

Šokirao priznanjem.

Fudbaler Mohamed Buja Turaj debitovao je ove nedelje za švedski Malme na utakmicu protiv Didelanža.

Nakon pobede 3:0 nad Luksemburžanima u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, Buja Turaj je novinarima otkrio da se oženio, ali je zbog obaveza prema švedskom klubu i pomenute utakmice, morao da propusti vlastito venčanje.

-  Brat je morao da me zameni na venčanju – rekao je 27-godišnjak novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i prosto ih šokirao.

🌟🐐🦁🇸🇱 I married my sweetheart, wife and my Best friend today!!! What an amazing human being!!! And What a blessing!!! Mrs SBT💞💍 Suad Baydoun

I can’t wait to enjoy life with you together soboti 😃🤦🏾‍♂️. pic.twitter.com/nEw4siV0QF

— Mohamed Buya Turay 🇸🇱 (@turay_buya) July 31, 2022

27-godišnjak iz Sijera Leonea uživao je ovog leta, napustio je kineski klub i došao u Švedsku. Toliko je bio spreman da zaigra za Malme da je propustio i vlastito venčanje.

Početkom sedmice je na Instagramu objavio da se oženio svojom devojkom Suadom koju je upoznao prošle godine.

– Venčali smo se 21. jula u Sijera Leoneu. Ali nisam bio tamo, jer me Malme zamolio da dođem ranije. No, na Instagramu su ipak objavljene fotografije s venčanja? Kako je to moguće? Slikali smo se unapred. Dakle, izgleda kao da sam bio tamo, ali nisam. Na samom venčanju menjao me brat – poručio je Buja Turaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.