KAKAV GOSPODIN: Zvezda Intera ČASTILA sve saigrače Roleks satovima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2018, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV GOSPODIN: Zvezda Intera ČASTILA sve saigrače Roleks satovima (FOTO)

Rešio da im se oduži.

Mauro Ikardi blago rečeno iznenadio je saigrače pred jedan od treninga Intera. Golgeter „neroazura“ je saigračima zahvalio za titulu najboljeg strelca Serije A sa 29 pogodaka tako što je svakome od njih poklonio po jedan „Roleks“ sat.

OBRUKAO ŠAĆIRIJA: Nejmar fenomenalnim potezom PONIZIO fudbalera Liverpula (VIDEO)

SVAKA ČAST MAJSTORE: Srbin u idealnom timu Lige šampiona! (FOTO)

On smatra da su oni najzaslužniji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za ono što je napravio prošle sezone, koju nikada neće zaboraviti, pa je odlučio da ih počasti sa 23 „Roleksa“, što je i objavio na svom Instagram profilu.

Io sicuramente non lo dimenticherò mai ‘Capocannoniere 2017/2018’ ⚽️ Ma non volevo ricordarlo da solo, perché senza di voi non sarebbe stato possibile ⚫️🔵⌚️ #MI9 #rolex #capocannoniere 💥

Објава коју дели Mauro Icardi - MI9 (@mauroicardi) дана 27. Нов 2018. у 2:11 PST

Zanimljivo je da su satovi spremni i za one igrače koji su u međuvremenu napustili Inter.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.