KAKAV DAN ZA PARTIZANOVCE: Posle Jaramaza, stiže još jedna BOMBA u Humsku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 10:07

KAKAV DAN ZA PARTIZANOVCE: Posle Jaramaza, stiže još jedna BOMBA u Humsku (FOTO)

Ozvaničenje se očekuje svakog časa.

Skoro mesec dana nijedno, a onda dva odjednom. Partizan je posle ozvaničenja Ognjena Jaramaza, doveo i Mateuša Ponitku - prenosi novinar Mateo Andreani.

Poljak je, prema ovom izvoru, imao i ponudu Crvene zvezde, ali se odlučio za večitog rivala, dok se ozvaničenje očekuje u narednim satima.

OFFICIAL.

Mateusz Ponitka signs with Partizan Belgrade. https://t.co/VxRembu5Hg

— Matteo Andreani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@matty_vanpersie) July 13, 2023

Ponitka je prethodnu sezonu proveo u Panatinaikosu, gde se nije najbolje snašao i utopio se u sivilo tima. On igra na poziciji krilnog igrača, koja je Partizanu deficitarna od odlaska Papapetrua upravo u Panatinaikos.

Crno-beli su ovog leta ostali bez Matijasa Lesora, Jama Madara i Janisa Papapetrua, a izvesno je i da će Dante Egzum put NBA lige i ekipe Dalas Maveriksa.

Najnovije vesti o KK Partizan možete naći OVDE.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aleksandra Degenek, supruga Miloša Degeneka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.