KAKAV DAN ZA PARTIZANOVCE: Duljaj doveo četvrto pojačanje u Humsku

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 13:16

KAKAV DAN ZA PARTIZANOVCE: Duljaj doveo četvrto pojačanje u Humsku

Važan potpis.

Navijači Partizana imaju dosta razloga za zadovoljstvo u današnjem danu, posle produžetka saradnje sa Kevinom Panterom i fudbalski klub je obezbedio važan potpis. U pitanju je golman Aleksandar Jovanović koji će od ovog leta obući crno-beli dres - potvrdili su u fudbalskom klubu.

Čuvar mreže dolazi iz kiparskog Apolona i biće četvrto pojačanje crno-belih posle Antića, Šćekića i Kanutea.

⚫⚪ Dobro došao! pic.twitter.com/nzK1q8mo7u
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— FK Partizan (@FKPartizanBG) June 29, 2023

Jovanović je karijeru počeo u mlađim selekcijama Radničkog iz Niša i Rada, gde je potpisao i prvi profesionalni ugovor, posle čega je branio na pozajmicama u Palilulcu i Paliću. Prešao je potom u redove Donjeg Srema, u čijim redovima se zadržao sezonu, a zatim se vratio u rodni Niš.

Partizan će tako u narednom periodu težiti da proda Aleksandra Popovića i Nemanju Stevanovića, dok u slučaju Milana Lukača postoji mogućnost da ostane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.