KAKAV ĆE TO SPEKTAKL DA BUDE: Red Bul Šouran stiže u Sarajevo! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 14:17

KAKAV ĆE TO SPEKTAKL DA BUDE: Red Bul Šouran stiže u Sarajevo! (VIDEO)

Adrenalinski spektakl se vraća na Balkan!

Prvi put posle 1939. duh Formule 1 vratio se u našu prestonicu 17. septembra 2022. godine. Srpska publika oduševila je tada austrijsku kompaniju Red Bul i njihov dobro poznati Šouran, tako da godinu i po dana posle Beograda, stižu i u Sarajevo.

Prvi put u istoriji, bolid Formule 1 voziće se ulicama prestonice Bosne i Hercegovine, koje će se transformisati u jedinstvenu pozornicu za automobilski performans, u nedelju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 9. juna.

Moćni RB7 - Red Bul Rejsing, bolid koji je osvojio Veliku nagradu Japana, zagrmeće na ovogodišnjem adrenalinskom spektaklu, trasom od Marijinog Dvora do Mašinske škole i nazad pored Zemaljskog muzeja Bosne i Hercegovine. Događaj će se održati od 14 do 16 sati.

Facebookさんか教えてくれたけど、5年前の今日 神宮外苑でSHOWRUNやったのね

また開催して欲しいなー#F1jp #redbull pic.twitter.com/SQXD2G7HvK

— ぱこぱこ (@pako_pako_0510) March 9, 2024

Prateći program uključivaće muzičke nastupe i nastup Arasa Gibieza na stant motoru.

Poznati bivši F1 vozač Dejvid Kolthard objavio je da je Sarajevo jedan od devet gradova u kojem će ove godine voziti Red Bul Šouran.

- Osvojili ste naša srca svojom bogatom kulturom, živopisnom istorijom, a poseban duh ljudi na ovim prostorima učiniće događaj još posebnijim - izjavio je Kolthard.

[Reddit F1]

RedBull Showrun in Belgrade. David Coulthard driving the RB7. What a show!#F1 #DavidCoulthard #Formula1 #F1Newshttps://t.co/sdCWyK1RvA pic.twitter.com/13KMIhwne9

— Podium Db (@podiumdb) September 17, 2022

Uskoro će u prodaju biti pušten određen broj ulaznica za Fun Pit zonu i VIP sedišta na tribinama, za one koji žele najbolji mogući pogled na stazu.

Na događaju se očekuje preko 50.000 gledalaca iz Bosne i Hercegovine, regije i sveta, a svi oni koji ne budu u mogućnosti da se pridruže na lokaciji, moći će da uživaju u direktnom TV prenosu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.