KAKAV CAR: Nole zabavio publiku, imitirao Medvedeva, a onda pozvao sina Stefana koji je UKRAO ŠOU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 17:00

KAKAV CAR: Nole zabavio publiku, imitirao Medvedeva, a onda pozvao sina Stefana koji je UKRAO ŠOU (VIDEO)

Privlače pažnju gde god da se pojave.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je u petak uveče zajedno sa sinom Stefanom gledao utakmicu Monaka i Partizana u Evroligi, u kojoj su crno-beli obezbedili plasman u TOP 8, a dan kasnije bio je deo promocije mastersa u Monte Karlu.

Srbin i Italijan Janik Siner su na plaži "Larvoto" igrali mini tenis, a naš as je iskoristio priliku da se našali na račun Davida Medvedeva, te ga je imitirao, oponašajući njegov ritern iza >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osnovne linije.

The @DaniilMedwed mini tennis return position! 😂@DjokerNole #RolexMonteCarloMasters pic.twitter.com/jix7Fv3cOt

— Tennis TV (@TennisTV) April 8, 2023

Nakon toga, Novak je pozvao sina Stefana da mu se pridruži, pa je Đokovićev naslednik na mini terenu pokazao svoje tenisko umeće, i svima ukrao šou kao što je to bio slučaj i na košarkaškom meču.

Player turned coach turned ball boy 😅@DjokerNole & @janniksin finding some future tennis stars in Monaco#RolexMonteCarloMasters pic.twitter.com/VwgPYTmc4I

— Rolex Monte-Carlo Masters (@ROLEXMCMASTERS) April 8, 2023

Podsetimo, turnir u Monte Karlu počinje u ponedeljak, a Novakov prvi rival biće bolji iz duela Brendona Nakašime i Makenzija Mekdonalda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.