KADAR NEVERA: Micić poleteo kao Džordan, pa sve u Madridu ZAPREPASTIO magičnim potezom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021, 19:52

KADAR NEVERA: Micić poleteo kao Džordan, pa sve u Madridu ZAPREPASTIO magičnim potezom (VIDEO)

Savršenstvo Srbina.

Real Madrid je dočekao Anadolu Efes u trećoj utakmici četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige.

Real Madrid i Čelsi večeras (21.00) igraju prvi meč polufinala Lige šampiona - kako je tekla sezona ni jedni ni drugi nisu bili „viđeni“ u ovoj fazi takmičenja, a sada će jedan od ova dva tima sigurno biti u finalu. Večeras je kvota na keca 2,55, na iks 2,95, a na dvojku 3,05, dok je na GG3+ 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Real Madrid - Čelsi.

Turski klub vodi sa 2:0 posle mečeva u Istanbulu, a kako će se završiti duel u Madridu u dobroj meri zavisi od raspoloženja Vasilija Micića.

Plejmejker Efesa na sjajan način je završio prvu četvrtinu, asistencijom ka Rodrigu Buboi. Micić je poleteo u stilu Majkla Džordana,a kada je udvojen, jednom rukom je dodao loptu Francuzu, koji je bio precizan iz kornera za tri poena.

Beaubois çeyreği kapatıyor! 👌🏻 #BenimYerimBurası #YarımKalanGörev https://t.co/tcWDswz2a4

— Anadolu Efes SK (@AnadoluEfesSK) April 27, 2021
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona,   Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.