KADA SE VRAĆA HVANG, HOĆE LI BITI POJAČANJA? Milojević se oglasio pred Novi Pazar

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 15:38

KADA SE VRAĆA HVANG, HOĆE LI BITI POJAČANJA? Milojević se oglasio pred Novi Pazar

Crveno-beli na teškom terenu traže tri boda.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević održao je konferenciju za medije pred meč 21. kola Mozzart bet Superlige protiv Novog Pazara.

Crveno-beli su savladali Voždovac (2:1) u prvom meču u prolećnom delu sezonu, a sada sledi gostovanje na kom neće biti navijača zbog kazne koju ima Novi Pazar.

- Ne možemo da utičemo na to da li se igra sa publikom ili ne, ali siguran sam da će biti fudbalska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << atmosfera. Lepo je kad je tu publika, bez obzira što je Novi Pazar okrenut lokal patriotizmu. Što se tiče kadrovskih problema koje imaju - ni na to ne možemo da utičemo. Fokusiran sam na moj tim i igru koju želimo da prikažem - rekao je Milojević.

Timu se priključio Hvang In-Beom posle učešća na Azijskom kupu u dresu Južne Koreje.

Hvang je spreman za igru i nemam dilemu oko njega, jer se radi o kvalitetnom igraču. Imamo vremena do sutra da odlučimo da li će početi.

Prelazni rok u Srbiji je produžen do ponedeljka, a moguće je da će biti još pojačanja u redovima Crvene zvezde. Kanađanin Riči Larje je na korak od potpisa, ali trener nije hteo ništa da otkriva.

- Fokusiran sam na igrače koje treniram. Imamo skauting službu koja je maksimalno posvećena, a ja radim svoj deo posla - kratak je bio Milojević.

O terminima i rasporedu koji čeka Zvezdu.

- Ne možemo da biramo kad ćemo igrati. Imamo malo teži raspored i moramo da igramo sa svima u vremenu koje FSS odredi - zaključio je Milojević.

Duel u Novom Pazaru se igra od 14 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.