KADA DEČAK ISPUNI SVOJ SAN: Poruka na Instagramu koja POGAĐA TAČNO U SRCE svakog Zvezdaša

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 18:47

KADA DEČAK ISPUNI SVOJ SAN: Poruka na Instagramu koja "POGAĐA TAČNO U SRCE" svakog Zvezdaša

Dugo je bio član crtveno-belih.

Košarkaški klub Crvena zvezda polako "sklapa" tima za sledeću sezonu. Ipak, u njemu neće biti Ognjena Dobrića koji više neće nositi crveno-beli dres. On je 2012. poptisao prvi profesionalni ugovor sa Zvezdom, a tri sezone je proveo u FMP-u.

Bek se zbog toga oglasio na društvenim mrežama, gde je podelio slike i uspomene iz crveno-belog dresa, a ostavio je i emotivnu poruku.

Објава коју дели Ognjen Dobrić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@ognjen.dobric)

- Od rođenja mog nije proslo bez imena tvog… Zvezdaši, "delije" moje… Kada dečak ispuni svoj san, to je nemoguće opisati rečima. Želim da vam se zahvalim za bezuslovnu ljubav i podršku koju ste mi pružali ovih sedam godina. Zajedno smo prolazili kroz uspone i padove, pobede i poraze, lepe i manje lepe trenutke, ali ljubav koja je obostrana nikad nije izostala. Bila mi je čast da nosim crveno-beli dres, da budem deo ovog velikog kluba i da igram pred najboljim navijačima na svetu. Crvena Zvezda će zauvek ostati u mom srcu - piše u Dobričevoj oproštajnoj poruci.

Sa Zvezdom je šest puta bio šampion Srbije, a uzeo je i po četiri Kupa i ABA lige. Sada će nastupati za Virtus iz Bolonje.

Najnovije vesti o KK Crvena zvezda možete naći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.