KAD SE SRETNU LEGENDE: Svetska zverka u društvu Novaka, ali tu je i još jedan Srbin (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 19:19

KAD SE SRETNU LEGENDE: Svetska zverka u društvu Novaka, ali tu je i još jedan Srbin (FOTO)

Zanimljive fotografije.

Srpski teniser Novak Đoković bije bitku protiv Australijanca Džordana Tompsona za treće kolo Vimbldona, a pre početka susreta imao je priliku da proćaska sa legendarnim fudbalerom Dejvidom Bekamom.

Bivši as Mančester junajteda je poznat kao ljubitelj belog sporta, pa ga često možemo videti na tribinama centralnog stadiona u Londonu.

LEGENDS 💜 #Wimbledon @DjokerNole 🤩 🎾 ⚽️ pic.twitter.com/fYZs7MV72d

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />— TRAVEL&Sp🎾rts (@travel__Sports) July 5, 2023

Priliku da sretne velikog fudbalera imao je i drugi srpski teniser Hamad Međedović, pa je tu privilegiju ovekovečio fotografijom.

David Beckham today with @MedjedovicHamad #tennis #WIMBLEDON pic.twitter.com/rhhwdeTlCv

— Enes Tennis (@EnesZule_tennis) July 5, 2023

Da podsetimo, Đoković brani titulu na Vimbldonu i u slučaju eliminisanja Tompsona očekuje duel sa boljim iz susreta Ečeveri - Vavrinka.

Međedović još nije završio svoj duel prvog kola protiv Mekonela zbog obilnih kiša u prestonici Engleske, a Autralijanac je u prednosti (7:5, 1:0).

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Elena Gvoić, devojka fudbalera Alekse Terzića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.