KAD LIŠĆE BUDE PADALO: Određen termin sledećeg VEČITOG derbija

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020, 13:54

KAD LIŠĆE BUDE PADALO: Određen termin sledećeg VEČITOG derbija

Održana video konferencija.

Video konferencijom u petak su određeni parovi Superlige Srbije.

Crvena zvezda je kao šampion imala prvenstvo u biranju brojeva i po tradiciji izabrala je "jedinicu", koja je crveno-belima obezbedila dva domaćinstva na početku takmičenja. Iz tog razloga Partizanu je pripao broj 11, jer je ranije postavljen uslov da "večiti" beogradski rivali ne mogu u istom kolu da budu domaćini.

Na dobrom je putu Real Madrid da uzme novu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << titulu, ali ne sme da se opušta. Večeras (22.00) na Bernabeu stiže Alaves, kec je 1,20, a pobeda domaćina bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid – Alaves.

To znači da će se 163. "večiti" derbi igrati 17. oktobra na stadionu Partizana u okviru 11. kola. Moguća su, naravno, odstupanja dan-dva, što je prethodnih godina bila redovna pojava.

Utakmice Superlige, kako danas stvari stoje, verovatno će se igrati bez prisustva publike sve dok situacija sa korona virusom ne dozvoli drugačije.

Zimska pauza biće nešto kraća. Prolećni deo Superlige počeće 6. februara i završiti 19. maja. Finale kupa igra se 25. maja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.