Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023, 22:38

KAD KARMA PRORADI: Sinagoga probao NAJPRLJAVIJIM trikom da prevari rivala, vratilo mu se PO REBRIMA (VIDEO)

Ne može to tako.

MMA borac Dario Sinagoga pokušao je da nesportski prevari protivnika na početku borbe, no samo 11 sekundi kasnije završio je na podu, a sudija je prekinuo meč. Karma se ukazala na priredbi BFL 76 na kojoj su se kanadski borci suočavali sa "ostatkom sveta".

Irac Sinagoga krenuo je prijateljski prema Kanađaninu Ešu Mašregiju, kao da se želi pozdraviti rukavicama, a onda ga je odjedanput napao.

That's what happens when ya fake a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glove touch!!!#BFL76 pic.twitter.com/tEqx8l4ljn

— UFC FIGHT PASS (@UFCFightPass) March 31, 2023

Ipak, Mašrengi je bio spreman, odbranio se od napada, a zatim zasuo Sinagogu udarcima, srušio ga i naterao sudiju na ekspresni prekid.

Kanađanin je tako popravio profesionalni učinak na 8-7, a Sinagogi je to bio prvi poraz nakon šest pobeda na startu karijere.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda poznata ruska navijačica Marija Liman.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.