KAD JE ČUO ZA NJEGOVU SMRT: Murinjo prekinuo konferenciju za medije

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2021, 08:42

KAD JE ČUO ZA NJEGOVU SMRT: Murinjo prekinuo konferenciju za medije

Teško mu pala tužna vest.

Trener Totenhem Žoze Murinjo odgovarao je na pitanja novinara pred derbi sa Mančester junajtedom, ali  je u jednom trenutku odlučio da prekine konferenciju za medije.

Razlog je bio taj što je Portugalac saznao tužne vesti. Bilo je objavljeno da je princ Filip, vojvoda od Edinburga i suprug britanske kraljice Elizabete preminuo u 99 godini.

- Izvinite, odgovoriću vam na pitanje. Žao mi je da kažem da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam upravo pročitao tužne vesti o princu Filipu i voleo bih da iskažem moje saučešće kraljevskoj porodici i da budem vrlo iskren, imam duboko, duboko, duboko poštovanje za kraljevsku porodicu. Moje duboko saučešće - rekao je Murinjo.

Mourinho on Prince Philip (rather lovely) pic.twitter.com/3m5p3CSVJZ

— Stig Abell (@StigAbell) April 9, 2021

Ovaj snimak je neverovatnom brzinom postao viralam na Ostrvu.

- Neće samo ova država deliti ovakva osećanja. Jer ja nisam Englez, ali znam da postoje mnogi kao ja koji imaju veliko poštovanje - zaključio je strateg Totenhema.

Princ Filip je preminuo u petak ujutro, a u braku sa britanskom kraljicom Elizabetom bio je više od 73 godine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.