KAD, AKO NE SAD? Novak izneo očekivanja pred spektakl sa Alkarazom

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 21:02

"KAD, AKO NE SAD?" Novak izneo očekivanja pred spektakl sa Alkarazom

Spreman je...

U nedelju od 15 časova očekuje nas veliko finale trećeg gren slema u sezoni, Vimbldona, a sange će odmeriti Novak Đoković i Karlos Alkaraz.

Novak je pred ovaj spektakl istakao da je spreman za sve što ga očekuje na Centralnom terenu u Londonu.

- Mogu da vizualizujem bez problema (šta me čeka u nedelju), to ću i uraditi. Spremiću se mentalno, igrački i fizički za veliku borbu, to će definitivno biti najteži meč na turniru. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Biću spreman za najzahtevniji okršaj, on je u izvrsnoj formi. Igraju svetski broj jedan i broj dva, imali smo taj visokokvalitetan okršaj u Parizu. Potrudiću se da od početka budem na vrhuncu i da dam sve što mi je ostalo u rezervoaru – ako ne u finalu Vimbldona, kad onda? - upitao je Đoković.

Srbin bi u slučaju trijumfa došao do 24. gren slem titule, dok je Španac u pohodu na drugi najveći trofej.

Pobednik će, između ostalog biti prvi teniser sveta od ponedeljka.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Olga Danilović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.