KAČAR ZVEZDIN

Izvor: Kurir, 27.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAČAR ZVEZDIN

Mladi Novosađanin prvi pik crveno-belih u predstojećem prelaznom roku

Gojko Kačar, najbolji mladi srpski fudbaler i član Vojvodine, mogao bi da bude najveće pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku. Pored njega crveno-beli će sigurno ove zime angažovati kvalitetnog štopera i napadača, kao i još trojicu fudbalera.

Glavni finansijer Crvene zvezde Marko Mišković odlučio je, u dogovoru s trenerom Aleksandrom Jankovićem, da u zimskom prelaznom roku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << stvori kostur tima za leto i napad na Ligu šampiona, saznaje Kurir. Crveno-beli će u januaru dovesti veliki broj novih igrača, dok bi tokom leta na Marakanu stigla samo dvojica, eventualno trojica fudbalera, koji bi samo pojačali konkurenciju.

Direktor Stevan Stojanović imaće dosta posla ove zime, a njemu će mnogo pomagati menadžer Dejan Joksimović, koji će dobiti ulogu savetnika u klubu za transfere. Pored dovođenja pojačanja, Crvena zvezda će i prodati veliki broj fudbalera. Jedini koji su sigurni u ostanak na Marakani jesu Alehandro Segundo Kastiljo, Ognjen Koroman, Igor Burzanović, Ibrahim Gaj, Gžegož Bronovicki i Lukaš. Svi ostali imaju dozvolu kluba da uz propisano obeštećenje napuste Crvenu zvezdu.

Prvi pik Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku je Gojko Kačar (20), za koga su crveno-beli spremni da iskeširaju veliki novac. Nezvanično se pominje da bi Marko Mišković predsedniku Vojvodine Ratku Butoroviću platio tri miliona evra, ali da Gojko Kačar u narednim transferima bude 100 odsto Zvezdin. Pregovori između dva kluba su počeli, a verovatnoća dolaska mladog Novosađanina u Beograd je 50 odsto. U transfer bi mogao da bude uključen i Dušan Basta, koji je velika želja Ratka Butorovića.

Napadač Porta, Brazilac Edgar mogao bi da bude novi centarfor Crvene zvezde. Dvadesetogodišnji centarfor nije u prvom planu kod trenera Žesualda Fereire i došao bi u Zvezdu za manje od 500.000 evra. Pored njega, Zvezda juri pouzdanog defanzivca i ofanzivnog veznog igrača. Kao idealan partner Gaju pominje se defanzivac poljske Korone Ernani (23), koga hoće i Partizan.[ antrfile ]

TRAŽI SE GOLMAN

Čelnici Crvene zvezde rešili su i da pojačaju konkurenciju na golu ove zime, jer će klub sigurno napustiti Ivan Ranđelović. Skauti Crvene zvezde pomno prate mladog golmana podgoričke Budućnosti Mladena Božovića (23), a interesantni su im još jedan Crnogorac, Vukašin Poleksić (25), koji je nekada branio za Leće, a trenutno je slobodan, pošto je raskinuo saradnju s mađarskom Tatabanjom, te Damir Kahriman (22) iz Vojvodine i Saša Stamenković (22) iz Napretka.

Dvojac Čukaričkog Pavle Ninkov i Marko Blažić trebalo bi da prvog dana prelaznog roka potpišu za Crvenu zvezdu, iako čelnici kluba sa Banovog brda žele da ih prodaju u Partizan i inostranstvo.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.