K0nfig i JUGi prelaze u redove Cloud9-a

Izvor: B92, 18.Mar.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

K0nfig i JUGi prelaze u redove Cloud9-a

Kako navodi Dust2.dk, dva člana Optic Gaminga, Kristian “k0nfig” Vineke i Jakob “JUGi” Hansen pridružiće se severnoameričkoj organizaciji Cloud9.

Izvor: RUR Esports

Optic je prošle godine preuzeo potpuno danski tim, koji čine neki od navećih mladih talenata CS:GO scene, ali nikako nisu uspeli da naprave značajnije rezultate. Ipak, njihova dva najbolja igrača bi po svemu sudeći trebali da pojačaju Cloud9.

Otkad je flusha odlučio da se povuče >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa scene na nepoznati period, Cloud9 je ostao sa četiri igrača. Dugo se spekulisalo da će Sunny pojačati ovaj sastav, ali izgleda da dve organizacije nisu uspele da se dogovore oko detalja.

Dolaskom ove dvojice, značilo bi da će Cloud9 napustit Fabien ”kioShiMa” Fiej, za kojeg se spekulišu razni tranferi. Neki govore da će pojačati Vitality, dok drugi očekuju da će zajedno sastaviti novi tim sa Screamom i Ex6tenzom.

Ovakav potez Cloud9-a niko nije predvideo, naročito što možemo reći da su Flusha i Kio bili dve najsvetlije tačke ove ekipe na Majoru. Ipak, oni bi svakako trebali da zadrže mesto na narednom Major turniru, ali u buduće, Cloud9 će se gledati kao evropska ekipa, s obzirom da će iih od sada predstavljati dva Danca i jedan Šveđanin.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.