K. Ronaldo već želi veću platu

Izvor: B92, 28.Jun.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

K. Ronaldo već želi veću platu



Agent fudbalera Mančester junajteda, Kristijana Ronalda, upozorio je čelnike kluba da će budućnost tog igrača na "Old Trafordu" biti ugrožena ukoliko mu plata ne bude podignuta na najviši nivo.

Žorge Mendeš je izjavio da pregovara sa upravom kluba oko budućnosti i novog ugovora mladog portugalskog reprezentativca.

"Važno je da shvate da je Kristijano sada svetska zvezda" rekao je Mendeš za Dejli star.

"Ukoliko u klubu stvarno misle da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << on budućnost tima i idol mladih onda to moraju i adekvatno da plate."

Ronaldo je do sada odradio dve godine u okviru petogošnjeg ugovora za koji je dobio 12,6 miliona funti, kada je prešao iz Sportinga.

Njegov prelazak u Mančester se pokazao kao pravi potez, ali Mendeš ne odustaje od tvrdnje da Ronaldo zaslužuje bolje uslove.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.