Izvor: RTS, 11.Sep.2023, 00:04

Kошаркаши Партизана освојили турнир у Бањалуци, у финалу убедљиви против ЦСКА

Kошаркаши Партизана освојили су турнир у Бањалуци "Првих 50. година КК Игокеа", пошто су у финалу победили екипу ЦСKА из Москве резултатом 74:54 (20:19, 13:7, 22:17, 19:11).
Црно-бели су на терену Националног тениског центра у Бањалуци, под отвореним небом, одиграли >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << одличан меч и убедљиво савладали Московљане.
Екипа Жељка Обрадовића водила је током читаве утакмице, а трофејног тренера посебно може да радује добра игра у одбрани његових изабраника.
Најефикаснији у победничком тиму били су Ален Смаилагић и Данило Анђушић са по 13 поена, док је новајлија Пи Џеј Доужер убацио 10 поена.
На турниру у Бањалуци и Лакташима учествовало је шест екипа, а Партизан је, у мечевима у групи, био бољи од Хапоела из Јерусалима и турског Турк Телекома.
Наредну припремну утакмицу црно-бели играју у среду против екипе Фуенлабраде на отвореном стадиону "Ташмајдан".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.