Izvor: RTS, 11.Jun.2023, 22:39

Јокић о Ђоковићевом тријумфу на Ролан Гаросу: Kоји је ово већ пут Бог те видео

Кошаркаш Денвер нагетса Никола Јокић је на конференцији за медије пред пету утакмицу финалне серије НБА лиге између његовог тима и Мајами хита рекао у шаљивом тону да Ђоковић треба да стане с освајањем титула.
Новак Ђоковић у три сета савладао >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Каспера Руда 7:6, 6:3, 7:5 и тако дошао до рекордне 23. гренд слем титуле у каријери, треће на Ролан Гаросу. 
Након што је Јокић упитан на конференцији за медије да прокоментарише Ђоковићево освајање Ролан Гароса, кошаркаш је у шаљиво истакао да Новак треба да стане с освајањем трофеја.
“Видео сам да је освојио, свака му част. Победио је, који је ово већ пут, Бог те видео… Узео је 23. трофеј, доста више. Шалим се, наравно“, насмејао се Јокић.
Српски тенисер постао је први играч на АТП туру који је сваки од четири велика трофеја освајао бар по три пута. Ђоковић ће се од понедељка вратити на прво место АТП листе.
“Не постоје речи које би објасниле довољно шта је направио. Сви су већ све рекли. Он је мајстор свог заната и вероватно један од најбољих који су се бавили тим спортом“, додао је Јокић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.