Izvor: RTS, 27.Maj.2023, 19:51

Бајерн после освојене титуле уручио отказе Оливеру Kану и Хасану Салихамиџићу

Досадашњи генерални директор Бајерна Оливер Kан и спортски директор Хасан Салихамиџић добили су отказ, одмах после освајања 11. узастопне титуле шампиона Бундеслиге, објавио је немачки клуб на Твитеру.
Надзорни одбор Фудбалског клуба Бајерн Минхен >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << разрешио је дужности Оливера Кана, а на место генералног директора постављен је досадањи Канов заменик Јан-Kристијан Дрезен, док се о наследнику Салихамиџића, како се наводи, још одлучује.

Председник надзорног одбора Бајерна Херберт Хајнер рекао је да је Дрезен посвећен свом послу и да је вредно радио у корист тима. 
"Јан-Кристијан Дрезен је урадио изванредан посао за Бајерн у последњих десет година. Живи Бајерн, познаје клуб изнутра и зна шта је овде важно. Веома смо задовољни што је преузео ову функцију. Сигуран сам да може да обавља посао без прилагођавања, а то је управо оно што је Бајерну потребно у тренутној ситуацији", истакао је Хајнер.
Дрезен је члан Извршног одбора ФK Бајерн од фебруара 2013., а функцију потпредседника обавља од 2014. године.
Бајерн је раније освојио титулу победом у Kелну 2:1, али захваљујући пре свега Борусији из Дортмунда, која није искористила меч лопту и освојила само бод против Мајнца, 2:2.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.