Izvor: RTS, 01.Maj.2023, 21:31

Kошаркаши Реала слетели у Београд, мере обезбеђења на највишем нивоу

Kошаркаши Реала слетели су у Београд нешто после 20 часова, а на аеродрому "Никола Тесла" дочекале су их највише мере обезбеђења, у складу са њиховим захтевима пре доласка у српску престоницу.
Тим Реал Мадрида који ће играти трећу утакмицу плеј-оф >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << фазе Евролиге против Партизана је након доласка на београдски аеродром ушао у аутобус који их је спровео до хотела, уз пратњу полиције.

Навијачи Партизана дочекали су кошаркаше Реала низом порука окаченим на надвожњацима изнад ауто-пута којим је аутобус пролазио.
Једна од порука на шпанском језику гласила је: "Нећете спавати".  
Експедиција Мадриђана те транспаренте ипак није видела, јер их је полиција скинула пре проласка аутобуса са играчима Реала, јавља Танјуг.
На Твитер налогу Реал Мадрида пре поласка екипе за Београд освануо је снимак с поруком: "Следећа дестинација - Београд".

Трећа утакмица плеј-оф фазе између Партизана и Реала игра се у уторак у 20.30, а црно-бели воде 2:0 и дели их дели од пласмана на фајнал-фор Евролиге. 
У тиму Партизана неће бити суспендовани Kевин Пантер и Матијас Лесор, а Реал ће играти без санкционисаних играча - Гершона Јабуселеа и Габријела Дека.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.