Izvor: RTS, 21.Jul.2023, 06:48

Бекер: Новаков мотив је Маргарет Kорт и број 24

Бивши немачки тенисер Борис Бекер изјавио је да је мотив Новака Ђоковића да стигне до 24 гренд слем титуле и рекорда Маргарет Kорт.
Најбољи српски тенисер није успео да освојио титулу на Вимблдону и тиме дође до бројке од 24 трофеја, пошто је у финалу >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << бољи од њега био Kарлос Алкараз.
"Била је то најбоља промоција нашег спорта. Захваљујући томе тенис је добио милион нових навијача и сада сви једва чекамо да се то понови у Њујорку или у Мелбурну. Развија се сјајно ривалство и верујем да ће Новак још дуго да игра", рекао је некадашњи немачки тенисер.
Бивши Новаков тренер тврди да српски тенисер жели да постане најбољи свих времена и по броју гренд слем титула.
"Лов на 24. гренд слем трофеј је његов мотив. У том случају ће се изједначити са Маргарет Kорт. Знам да је то његов циљ. Не да буде најбољи само у мушкој конкуренцији, него најбољи у свим категоријама", истакао је Бекер.
Прилику за освајање 24. гренд слем трофеја Новак ће имати већ крајем августа, када у Њујорку почиње Ју-Ес опен.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.