Juventusu osvojio Skudeto, a u Kardif ide po triplu krunu

Izvor: Press, 22.Maj.2017, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventusu osvojio Skudeto, a u Kardif ide po triplu krunu

U karnevalskoj atmosferi, "stara dama" je, kolo pred kraj Serije A, došla do drugog domaćeg trofeja ove sezone, pošto je nedavno osvojila i Kup.
foto: novosti.rs
Ono u šta niko nije sumnjao - desilo se. Juventus je lako pobedio "davljenika" Krotone u 37. kolu italijanskog prvenstva, čime je rundu pre kraja matematički obezbedio šestu uzastopnu titulu, a 33. ukupno - 3:0 (Mandžukić 12, Dibala >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 39, Aleks Sandro 83).
U karnevalskoj atmosferi, "stara dama" je došla do drugog domaćeg trofeja ove sezone, pošto je nedavno osvojila i Kup, trijumfom nad Lacijom. Sjajnoj generaciji, koju predvode Bufon, Kjelini, Iguain, Alveš, Dibala... Ostao joj je tako još jedan korak do triple krune. Da li će godina za crno-bele imati savršen kraj, videće se 3. juna u finalu Lige šampiona, gde se sastaju sa Realom.
Od naših fudbalera, u strelce se upisao Adem Ljajić, koji je u 89. minutu ublažio poraz Torina na gostovanju Đenovi (1:2). Bio je to deseti pogodak ofanzivnog veziste "bikova" u tekućem šampionatu.
Milan je golovima Delofeua (69. minut), Honde (73) i Lapadule (90+1) savladao Bolonju (3:0), čime je izborio odlazak u kvalifikacije za Ligu Evrope.
ROMA ILI NAPOLI
POSLEDNjE kolo, koje se igra sledećeg vikenda, rešiće dilemu ko će direktno u Ligu šampiona, a ko će morati u neizvesne kvalifikacije. Drugoplasirana Roma (84 boda) dočekuje Đenovu, a kiksu "vučice" će se nadati Napoli (83), koji gostuje Sampdoriji.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.