„Juventusić“

Izvor: Piplmetar.rs, 16.Nov.2022, 19:30

„Juventusić“

Dušan Vlahović i Filip Kostić dobro su se snašli u Torinu i jedni su od glavnih aduta trenera Masimilijana Alegrija, a u budućnosti u crno-belom dresu mogli bismo da gledamo još jednog „orla“.
Poznato je da „stara dama“ već godinama „flertuje“ sa vezistom Lacija i rerpezentacije Srbije Sergejom Milinkvoić-Savićem, a agent Dušana Vlahovića Darko Ristić je u intervjuu za italijanski „La Gazeta dello Sport“ apostrofirao da bi bivši fudbaler Vojvodine bio idealno pojačanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << za Juventus.
„Sergej je odličan igrač, svetske klase. Ako bi otišao (iz Lacija), tim koji bi ga doveo dobio bi veliko pojačanje. On dobro sarađuje sa Dušanom (Vlahovićem) i oni čine idealan par“, rekao je Ristić.
Ristić je u razgovoru još jednom napomenuo da je pored Juventusa za Vlahovića prošle zime bio zainteresovan i Arsenal, ali da je dolazak u Torino bio pravi izbor.
„Tačno je da je bilo mnogo drugih zainteresovanih klubova, ali Juventus je Juventus, jedan od najvećih klubova na svetu. Činilo mi se kao najbolja opcija od početka i nisam se predomislio“, jasan je agent napadača.
Italijane je zanimalo i zdravstveno stanje Dušana Vlahovića koji je još uvek pod upitnikom za prvi meč reprezentacije Srbije na Mundijalu 24. novembra protiv Brazila zbog upale prepona.
„Radi se o veoma neprijatnoj povredi, ali na sreću nije previše ozbiljna. Nadamo se da će Dušan moći da bude na 100 odsto u prvoj utakmici protiv Brazila“, optimista je Ristić.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.