Juventus završio godinu pobedom i sa 100 golova (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2018, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus završio godinu pobedom i sa 100 golova (VIDEO)

U prvoj utakmici 19. kola Serije A (mečevi prvi put u istoriji italijanske lige 29. decembra) Stara dama savladala Sampdoriju u Torinu s 2:1.

Juventus nije pobedio lako, a Sampdorija nije izdržala kao što je to učinio njen gradski rival Đenova, jedini tim koji nije izgubio u Torinu u ovoj sezoni (1:1). Oba gola za domaćina dao je portugalski as Kristijano Ronaldo (2. i 65. minut), a njegov drugi pogodak, postignut s bele tačke, bio je i pobedonosni i 100. torinskih "crno-belih" >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u ovoj godini u svim takmičenjima.

Nadu je gostima udahnuo, a ko drugi nego Fabio Kvaljarela, koji je neumoljiv iz penala bio u 33. minutu. Tako je zatresao mrežu bar jednom i na devetoj utakmici uzastopce, što je poslednjem pošlo za rukom francuskom napadaču Davidu Trezegeu 2005, kada je igrao u Juventusu.

Sampdorija je dala gol u nadoknadi vremena (utakmica produžena šest minuta), ali joj je poništen zbog ofsajda posle gledanja VAR-a. S 53 boda posle 19 kola Stara dama je postavila rekord lige.

Segundo gol de CRISTIANO RONALDO contra la SAMPDORIA de PENALTI #JuveSamp #cristianoronaldo #cr7 #seriea #juventus pic.twitter.com/iKn1COb9uF— Paisfutbolero (Paisfutboleroo) December 29, 2018

El primer gol de la #JuveSamp 1-0 2’ JUVEE (#CR7). #Cristiano.#FinoAllaFine #ForzaJuve #Juventus #Sampdoria #Juve #SerieA #SerieATIM #SerieAxESPNpic.twitter.com/37Ki6R84wc— (HernanIturriaga) December 29, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Stara dama" iz VAR sobe videla tri boda

Izvor: Mondo, 29.Dec.2018

Juventus završio godinu pobedom protiv Sampdorije, kojoj je u 92. minutu poništen pogodak nakon intervencije iz VAR sobe...Posle šest utakmica bez poraza, Sampdorija je odigrala još jedan dobar meč, ali je protiv Juventusa u Torinu ipak položila oružje..."Stara dama" je slavila rezultatom 2:1,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.