Juventus završava transfer Ščensnog - poznati detalji!

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jun.2017, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus završava transfer Ščensnog - poznati detalji!

Poljak bi trebalo da bude plaćen 16.000.000 evra i da potpiše četvorogodišnji ugovor

Đanluiđi Bufon je legenda, ali ni on ne može protiv vremena. Zato Juventus pregovara sa golmanom Arsenala Vojćehom Ščensnim, a Đanluka Di Marcio piše da je dogovor veoma blizu te da je preostalo samo da se utanače detalji.

Juventus i Arsenal su se navodno dogovorili da Ščensni pređe u Staru damu za 16.000.000 evra, da potpiše ugovor na četiri godine i primaće >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 4.000.000 evra po godini. Dakle, svi detalji su već poznati.

Zbog toga su menadžeri igrača prekinuli pregovore sa bilo kojim drugim klubovima, čak i sa Napolijem koji je pokazao interesovanje da dovedu golman koji se dobro pokazao u Romi.

Ščensnom ističe pozajmica u Romi ovog leta, a ima ugovor sa Arsenalom do leta 2018. godine, tako da je ovo dobra šansa za Tobdžije da zarade na Ščensnom.

Izgleda da smo saznali ime naslednika Đanluiđija Bufona, ali i da gledamo novu epozodu nadmoći Juventusa nad Romom i Napolijem. Poljak bi verovatno vremenom preuzeo ulogu prvog golaman od Điđija, mada se još ne zna kada će Bufon predati štafetu.

Posle Miralema Pjanića, sada će izgleda novi igrač Vučice krenuti ka Torinu, a Napoli će posle Gonzala Iguaina verovatno pretrpeti novi poraz u borbi sa Starom damom.

U subotu ćemo na gol-crti Juventusa gledati Điđija Bufona u finalu Lige šampiona protiv Real Madrida od 20.45. Biće to prilika da se dočepa prvog trofeja Lige šampiona u karijeri.

A od sledeće sezone bi mogao da dobije kvalitetnog partnera na svojoj poziciji.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.