Juventus vs Barsa - O golovima i strelcima, naša ponuda važi!

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2020, 12:22

Juventus vs Barsa - O golovima i strelcima, naša ponuda važi!

Saznali smo da nema Ronalda, ali hoćemo li na "Alijancu" gledati golove. Možemo da nagađamo, ali i pogađamo. Ovo bi moglo da pomogne...

Derbi svakako, očekuje se da Juventus i Barselona bez problema prođu prvu rundu takmičenja, na kraju krajeva, startovali su pobedama protiv Dinamo Kijeva i Ferencvaroša.

Ali, nije nebitno ni ko će osvojiti prvo mesto, kao ni prestiž, jer Barselona stiže u Torini posle teškog meča sa Realom, dok je Juventus igrao protiv Verone.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Istorija nije baš često vezivala dva giganta u evrokupovima, onu najvažniju utakmicu, u Berlinu 2015. dobili su Katalonci, bilo je 3:1, to je i poslednja titula prvaka Evrope za Blaugranu. Dve godine kasnije, Juve se osvetio u četvrtfinalu, 3:0 u Torinu, revanš je završio bez golova, ali je Barsa u grupnoj fazi odmah naredne godine dobila sa 3:0, dok su u Torinu mreže mirovale, oba tima su otišla u top 16.

Ranije je Juve izbacio Barselonu koju je vodio Radomir Antić posle produžetaka na „Kamp Nou“ i otišao u finale da izgubi od Milana na penale, ali je Barsa dobila četvrtfinale 1986. i nije stigla do pehara, jer su uspeli da ne dobiju protiv Steaue, Rumuni su posle penala odneli trofej.

Barsa nije osvojila evropski trofej  ni 1991. kada su okrenuli rezultat, u drugom poluvremenu revanša KPK, Juve je imao 1:0 iz prvog meča i golom Kaziragija vodio posle 45 minuta. Stoičkov je postigao dva gola, Giokoečea još jedan, pa su Katalonci otišli u bitku za trofej i izgubili od Mančester Junajteda.

Kada se sve sabere, plus prijateljska od pre tri godine, po pet pobeda, četiri remija u 14 mečeva, savršena simetrija.

Ali umesto saveta na ishod, mi ćemo ponuditi onaj na golove, kao i opklade na strelce u ovom derbiju drugog kola Lige šampiona.

Od Barsinih igrača, samo su Mesi sa tri gola i Pjanić koji je jednom pogodio kao igrač Rome mrežu Bufona iz slobodnjaka uspevali da zatresu mrežu „Bjankonera“. Ukupno 11 igrača Barselone je u karijeri igralo protiv ovog rivala, dvojica od njih, Pike i Ter Štegen neće biti u timu, zbog suspenzije, odnosno povrede.

Na drugoj strani, nema Ronalda, šteta, mnogi su priželjkivali meč protiv Mesija.

U timu će biti Dibala koji je Barsi pre nekoliko godina dao dva gola u pobedi od 3:0, taj treći gol je postigao Kjelini koji je povređen i propustiće meč. U porazu u finalu LŠ, Morata je postigao gol za Juve, biće najveća uzdanica i u sredu, igrali su još sadašnji trener Pirlo, ali i Bonući, branio je Bufon koji će biti na klupi.

Pre tri godine on je bio prvi golman, a Šćešnji je sedeo na klupi. Iz tog tima, Kuadrado, Aleks Sandro i Bernadeski su i danas u konkurenciji za sastav, videćemo mogu li da savladaju Neta, koji je svojevremeno bio rezerva Bufonu.

Strelce smo vezali sa pobedama njihovih timova, a ako završi 0:0 dobićete svoj novac natrag. Podsetimo da osim što Ronaldo ne igra, Grizman je izgubio mesto u timu, on je igrao za Atletiko protiv Juventusa, nikada im nije dao gol...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.