Juventus smanjuje platu Vlahoviću – srpski napadač potpisuje novi ugovor

Izvor: B92, 13.Okt.2023, 13:42

Juventus smanjuje platu Vlahoviću – srpski napadač potpisuje novi ugovor

Srpski napadač Dušan Vlahović nalazi se blizu potpisivanja novog ugovora sa Juventusom, prense italijanski mediji.

Malo je razloga za radost u Torinu sa novostima o Polu Pogbi i Nikolu Fađoliju, a ono malo dobrih vesti je uglavnom u vezi sa reprezentativcem Srbije.

Vlahović i dalje nije u potpunosti spreman, pa ga zato nema na spisku Dragana Stojkovića za mečeve protiv Mađarske i Crne Gore, ali se tokom četvrtka vratio treninzima pred derbi protiv Milana. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

To je jedna pozitivna vest za navijače "Stare dame", ali tu je i druga. Vlahović je jako blizu potpisivanju novog ugovora sa Juventusom.

Kako piše "Gazeta Delo Sport" na "Alijanc" stadionu su smislili plan da nekadašnjem centarforu Fiorentine i Partizana smanje platu. Ne nužno, sve zavisi u odnosu na nastupe Vlahovića.

Napadač Juventusa trenutno zarađuje sedam miliona neto po sezoni, pa bi čelnici kluba Kristijano Đuntoli i Đovani Mana da mu smanje glavnicu i tako onemoguće da stigne i do čitavih 12,5 miliona koji Vlahoviću sleduju posle višegodišnjeg rasta.

Oni bi mu to kompenzovali kroz bonuse, tako da bi naposletku sve zavisilo od nastupa, ali i dostupnosti Vlahovića treneru Maksu Alegriju.

Vlahović je navodno rekao svom agentu Darku Ristiću da se dogovori sa klubom oko produžetka saradnje, a reč je o najmanje jednogodišnjem, ako ne i dvogodišnjem.

Trenutno se priča samo o 2027. godini, a Mana i Đuntoli će ponudu predstaviti u predstojećim nedeljama.

Vlahović je ove sezone na šest utakmica u Seriji A postigao četiri gola, dok su ga problemi sa pubalgijom sprečili da zaigra u Ligi šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.