Juventus slavio u duelu crno-belih timova jubilarnim golovima Teveza i Markizija (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2014, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus slavio u duelu crno-belih timova jubilarnim golovima Teveza i Markizija (VIDEO)

Drugi meč u eri Masimilijana Alegrija i nova pobeda Juventusa i to protiv Udinezea Andree Stramaćonija – 2:0.

Šampioni Italije su odlično otvorili utakmicu, Lihštajner je protutnjao po desnoj strani zavrnuo ka sredini, a lopta je uz dosta sreće došla do Karlosa Teveza i Argentinac je postigao svoj 20. gol za Juve u 36. utakmica. Nema sumnje da su Italijani prošlog leta napravili odličan potez dovođenjem popularnog Karlita.

Domaćini >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su više napadali, mada su i igrači Udinezea pokušavali da ugroze Bufona, ali na kraju ipak nije došlo do izjednačenja, već je Klaudio Markizio osigurao pobedu svoje ekipe svojim 30. golom u Seriji A. Italijanski vezista je vrebao na ivici kaznenog, dočekao pas saigrača i onda poslao projektil sa 16 metara, a golman gostiju Karnezis je bio nemoćan.

Izgleda da je Masimilijano Alegri nastavio tamo gde je Antonio Konte stao i da će se Roma i Juve do kraja prvenstva boriti za prvo mesto.

SERIJA A – 2. KOLO:

Subota:

Empoli – Roma 0:1 (0:1)

/Sepe 45+1ag/

Juventus – Udineze 2:0 (1:0)

/Tevez 8, Markizio 75/

Nedelja:

12.30 Sampdorija – Torino

15.00 Kaljari – Atalanta

15.00 Fjorentina – Đenova

15.00 Inter – Sasuolo

15.00 Lacio – Ćezena

15.00 Napoli – Kjevo

20.45 Parma – Milan

Ponedeljak:

20.45 Verona – Palermo

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.