Juventus proslavio tutulu i oprostio se od Bufona

Izvor: RTS, 19.Maj.2018, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus proslavio tutulu i oprostio se od Bufona

Fudbaleri Juventusa pobedom nad Veronom od 2:1 u poslednjem kolu Serije A proslavili titulu, ali i oprostili se od legendarnog golmana Đanluiđija Bufona, kome je ovo bila poslednja utakmica u crno-belom dresu. Da li se oprostio od fudbala ostaje da se vidi, jer na stolu ima nekoliko primamljivih ponuda.
Radost i tuga među navijačima. Pomešane emocije primećene su još od zagrevanja pred početak meča. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Navijači su grlili Bufona, koji nije mogao da sakrije emocije.

Bufon je igru napustio u 62. minutu. Igrači Verone su se, takođe, pozdravili sa njim, a ispred klupe „stare dame" sačekao ga je špalir,. Legendarnog golmana savladale su emocije i zaplakao je. Ovacije sa tribina trajale su tokom celog meča.

Sam meč protiv Verone je bio sporedna stvar. Juventus je poveo u 49. minutu golom Ruganija, prednost je duplirao Pjanić u 52. Gosti su do pogotka stigli u 76. minutu, a strelac je bio Ćerći.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.