Juventus pobedom u Veroni počeo odbranu titule

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2014, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus pobedom u Veroni počeo odbranu titule

Novi trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri pobedom je počeo svoj mandat u Seriji A, pošto je njegov tim trijumfom nad Kijevom od 1:0 počeo danas odbranu titule.

Juventus je na gostovanju u Veroni pokazao da se nije mnogo toga promenilo u odnosu ekipe prema igri koja je "staroj dami" donela tri uzastopne titule prvaka Italije.

Jedini gol na meču bio je, međutim, autogol. Karlos Teves je izveo korner, a Martin Kaseres je iz voleja šutnuo ka golu, da bi lopta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zakačila Krisitjana Biragija i završila u mreži.

Juventus je imao još prilika da postigne gol, a u prvom poluvremenu je tri puta pogađao prečku ili stativu.

Alegri nije mogao da računa na povređene Andreu Pirla, Alvaru Moratu i Andreu Barzaljija, dok je Đorđo Kjelini bio suspendovan.

U jednom od derbija kola od 20.45 u Rimu sastaju se Roma i Fiorentina.

Sutra od 18 sati igraju Milan - Lacio i Atalanta - Verona, dok su od 20.45 na programu mečevi Ćezena - Parma, Đenova - Napoli, Palermo - Sampdorija, Sasuolo - Kaljari, Torino - Inter i Udineze - Empoli.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.