Juventus odustao od Paredesa

Izvor: B92, 23.Jun.2023, 21:58

Juventus odustao od Paredesa

Čelnici Juventusa odlučili su da ne iskoriste opciju za kupovinu Leandra Paredesa, pa se Argentinac vraća u matični klub Pari Sen Žermen.

Paredes je prošlog leta stigao na pozajmicu u Juventus, uz opciju o otkupu ugovora, ali u Torinu očigledno nisu oduševljeni partijama 29-godišnjeg veziste.

Svetski šampion sa Argentinom je odigrao 35 utakmica za "staru damu" u svim takmičenjima i postigao jedan gol, ali to je bilo nedovoljno da zasluži ostanak u Torinu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Paredes ima još godinu ugovora sa čelnicima Pari Sen Žermena, ali će, sudeći po pisanju francuskih medija, definitivno napustiti Pariz ovog leta. Za njegove usluge zainteresovani su klubovi iz Italije, Španije, Saudijske Arabije i Sjedinjenih Američkih Država.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Juventus odlučio da li će zadržati Paredesa posle pozajmice

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Jun.2023, 15:37

Vezista će morati nazad u Pariz Čelnici Juventusa odlučili su da ne iskoriste opciju za kupovinu Leandra Paredesa, pa se Argentinac vraća u matični klub Pari Sen Žermen, saopšteno je na sajtu italijanskog fudbalskog kluba. Paredes je prošlog leta stigao na pozajmicu u Juventus, uz opciju o otkupu...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.