Juventus odbio ponudu za Trezegea

Izvor: B92, 28.Jun.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus odbio ponudu za Trezegea



Šampion Italije Juventus, odbio je ponudu londonskog Čelsija od 30 miliona funti za napadača Davida Trezegea, prenose agencije.

Čelnici Juventusa odbili su Čelsi navodeći da Trezege nije na prodaju, jer trener "Stare dame" Fabio Kapelo sprema ekipu koja će braniti titulu prvaka Italije i pokušati da osvoji naslov evropskog šampiona.

"Čelsijeva ponuda bila je ozbiljna i zvanična, ali odlučili smo da ne prodajemo nijednog igrača iz šampionske ekipe", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izjavio je čelnik Juventusa je Lučano Mođi.

Juventus je istovremeno objavio da je zainteresovana za igrača sredine londonskog Arsenala Patrika Vijeru.

To je treća neuspešna ponuda Čelsija ovog leta na evropskom fudbalskom tržištu. Najpre je Barselona odbila ponudu za Samjuela Etoa, a potom je i Milan odgovorio londonskom klubu da Ukrajinac Andrej Ševčenko nije na prodaju.

Čelsi će ovog leta po svemu sudeći ostati bez dva napadača - Mateje Kežmana i Ernana Krespa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.