Juventus ne da Vlahovića

Izvor: B92, 06.Apr.2023, 16:48

Juventus ne da Vlahovića

Čelnici Juventusa ne žele na kraju sezone da prodaju srpskog fudbalskog reprezentativca Dušana Vlahovića, prenosi Korijere di Torino.

Vlahović je stigao u Juventus pre 14 meseci iz Fiorentine za 70 miliona evra, a ove sezone postigao je 11 golova na 30 mečeva za torinski klub.

Italijanski mediji navode da se reprezentativac Srbije dovodio u vezu sa više velikih evropskih klubova iz Španije i Premijer lige, a sajt Transfermarkt tvrdi da srpski napadač vredi 75 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << miliona evra.

Pojedini italijanski mediji su objavili pre nekoliko dana da je Juventus spreman da proda Vlahovića ako stigne ponuda od najmanje 90 miliona evra i da njegovom menadžeru neprestano zvoni telefon.

Međutim, lokalni mediji iz Torina tvrde da Juventus ne želi da se odrekne Vlahovića, koji ima ugovor sa torinskim klubom do juna 2026. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U TORINU VERUJU U SRBINA: Dušan Vlahović nije na prodaju!

Izvor: HotSport.rs, 06.Apr.2023

Tako barem tvrde mediji! Prethodnih meseci dosta se govori kako će Juventus zbog nešto lošije finansijske situacije biti prinuđen da se odrekne najboljih, a i najskupljih igrača. U tu grupu spada i srpski napadač, Dušan Vlahović, pa se samim tim i njegovo ime našlo na tom spisku. Ipak, kako...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.