Juventus na pragu novog velikog trijumfa: Zvezda Palerma nikad bliža Torinu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 10.Apr.2015, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus na pragu novog velikog trijumfa: Zvezda Palerma nikad bliža Torinu (VIDEO)

Sve bi moglo da se završi već za sedam dana

Juventus je na korak od nove velike pobede na transfer tržištu. Prema rečima predsednika Palerma Mauricija Zamparinija Stara dama je trenutno najbliža dovođenju najveće zvezde sicilijanskog kluba Paula Dibale.

"U ovom trenutku, Juventus je u pol poziciji. Oni žele da posao završi za nedelju dana, ali ja , naravno želim najbolji mogući dogovor. Dibala je na aukciji", rekao je prvi čovek Palerma >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Mauricio Zamparini.

Prema njegovim rečima, opšta navala vlada za argentinskog napadača

"Bjankoneri su ponudili 35.000.000 evra, ali ja želim 40.000.000 ili više. Pregovaramo i sa Arsenalom, a Pari Sen Žermen je tražio informacije od njegovog agenta, oni znaju da je igrač na tržištu", rekao je Zamparini.

Dibala je ove sezone postigao 13 golova, ali je imao i čak osam asistencija za golove, što je dodatni kvalitet 21- godišnjeg napadača Palerma.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.