Juventus na pragu četvrtfinala, Sevilja bolja od Lestera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2017, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus na pragu četvrtfinala, Sevilja bolja od Lestera

Fudbaleri Juventusa napravili su veliki korak ka plasmanu u četvrtfinale Lige šampiona posle pobede u Portu 2:0, dok je Sevilja na svom terenu savladala Lester 2:1 u prvim utakmicama osmine finala.

Juventus je u drugom poluvremenu slomio otpor Portugalaca na Dragau, nakon što je domaćin od 27. minuta ostao sa desetoricom zbog isključenja Aleksa Telesa.

Petostruki uzastopni prvak Italije slavio je golovima rezervista Marka Pjace u 72. i Danija Alvesa u 74. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << minutu za miran revanš u Torinu.

U drugom meču u Sevilji zadovoljniji mogu da budu gosti iz Lestera, uprkos porazu.

Sevilja je vodila pogocima Pabla Sarabije u 25. i Hoakina Koree u 62, isti fudbaler nije iskoristio penal na početku utakmice, dok je Džejmi Vardi u 72. minutu pogodio iz prvog šuta Lestera na večerašnjoj utakmici, za veoma dragocen gol u gostima.

Revanš mečevi ova dva susreta na programu su 14. marta.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.