Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2020, 09:41

Juventus krenuo po Suareza, Pistolero traži otpremninu od 25.000.000 evra

Urugvajac u Torinu kao slobodan igrač?

Rekao je Andrea Pirlo da mu Gonzalo Iguain nije potreban, očigledno je Juventusu potreban klasičan napadač, a posle debakla Barselone u Lisabonu i haotične situacije u klubu Luis Suarez se prvaku Italije učinio idealnim rešenjem.

Kao što Pirlo ne računa na Pipitu, tako ni Ronald Kuman ne vidi Pistolera u katalonskoj ekipi. Dovoljno da se u vrhunski evropski klubovi angažuju i krenu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u akciju, a poznati italijanski novinar Đanluka di Marcio, uverava da je velikan iz Torina i te kako zainteresovan za angažman Urugavjca.

I to nije ništa sporno. Čak deluje da bi se bivši golgeter Groningena, Ajaksa i Liverpula bez problema prilagodio stilu fudbala na Apeninima i u saradnji sa Kristijanom Ronaldom i Paolom Dibalom vodio Staru damu ka novom Skudetu. Možda i u pohodu na dugo čekani pehar Lige šampiona.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Realizaciju posla mogao bi da olakša podatak da su porezi u Italiji manji nego u Španiji i da bi sa te strane Luis Suarez prošao bolje nego za vreme mandata na Nou Kampu. Otežavajuća okolnost, pak, predstavlja činjanica da je i dalje ugovorom vezan za Barsu i da će čelnici kluba gledati da izvuku što je moguće veće obeštećenje, mada to nije baš lako izvodljivu u situaciji kad ga je Kuman precrtao. Osim toga, Urugvajca navodno traži od Barselone otpremninu u vrednosti od 25.000.000 evra, s obzirom da na njega više ne računaju.

Pojedini izvori navode kako postoji mogućnost da Suarez na taj način izađe iz ugovora (važi do juna 2021) i kao slobodan igrač potpiše za Juventus. Što bi bila idealna situacija za Andreu Anjelija. Ne i za predsednika Barselone, Đozepa Mariju Bartomeaua, jer bi ostao i bez igrača i bez novca, čak bi mogao da plati 33-godišnjem centarforu pomenutih 25.000.000 evra.

Juventus je od ranije identifikovao Edina Džeka kao prvu želju umesto Gonzala Iguaina, međutim, em bi morao da plati Romi 15.000.000 evra na ime obeštećenja, em se ne pojavljuje svaki dan Luis Suarez na tržištu.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.