Juventus je favorit u Ligi Evrope

Izvor: B92, 21.Mar.2014, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Juventus je favorit u Ligi Evrope"

Trener Olimpika iz Liona Remi Gard izjavio je da će se njegov tim u četvrtfinalu Lige Evrope susresti sa favoritom za osvajanje tog takmičenja.

Žrebom je određeno da će se lionski klub sastati sa Juventusom.

"Igraćemo protiv glavnog kandidata za osvajanje takmičenja, jednog od najboljih evropskih klubova" , poručio je Gard.

Biće teško, ali biće to značajan događaj za tim i za čitav klub. Mi nemamo šta da izgubimo jer smo autsajderi. Moramo pristupiti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meču sa pozitivnim stavom i biti svesni prilike koju imamo“, rekao je Francuz.

Trener lionskog kluba naglasio je da će utakmica između Olimpika i Juventusa biti dostojna i Lige šampiona.

Ne mislim da će mojoj ekipi trebati motivacija za duel sa Juventusom, niti za bilo koju drugu utakmicu. Za nas je najvažnije da se oporavimo. Nadam se da će tim odigrati na najvišem nivou“, dodao je Gard.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Juventus je favorit u Ligi Evrope"

Izvor: B92, 21.Mar.2014

Trener Olimpika iz Liona Remi Gard izjavio je da će se njegov tim u četvrtfinalu Lige Evrope susresti sa favoritom za osvajanje tog takmičenja...Žrebom je određeno da će se lionski klub sastati sa Juventusom..."Igraćemo protiv glavnog kandidata za osvajanje takmičenja, jednog od najboljih evropskih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.