Juventus bolji od Rome

Izvor: TV Arena Sport, 25.Jan.2016, 01:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus bolji od Rome

Odlična serija Juventusa u Seriji A nastavljena je 11. pobedom, i to u derbiju protiv Rome.

Golom Dibale "stara dama" je minimalnim rezultatom došla do trijumfa u meču koji je ipak razočarao zaljubljenike u "kalčo".

Roma ni četvrti meč zaredom ne može da stigne do pobede i nalazi se na petom mestu. Pobedu ekipi iz Torina doneo je Dibala u 77. minutu.

U prvom poluvremenu nije bilo previše prilika na obe strane. Pokušaj loba Ščensnog od strane Dibale >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << dosuđen je kao ofsajd. Za Juventus Evra je imao solidan pokušaj po zemlji, ali je lopta otišla pored gola. Posle njega šansu glavom imao je Pogba, ali bez mnogo opasnosti za golmana Rome. Na drugoj strani dobru priliku imao je Florenci posle odbijene lopte, šutiravši visoko preko gola.

Na početku drugog poluvremena žuti karton dobio je Mandžukić, jer je laktom u pokušaju da sačuva loptu udario Ridiegra. Nešto kasnije Evra je imao jedan na jedan sa golmanom Rome, šutirao je ulevo, ali je Poljak odlično reagovao i zaustavio šut.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket ukoliko nemate sve naše kanale.
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Koje utakmice možete pratiti uživo na kanalima Arene Sport potražite na linku Uživo

Kliknite na  Facebook  ili Twitter  i pratite naše aktivnosti i akcije na društvenim mrežama.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.