Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2021, 00:18

Juve ukrao Žorža Benfiki ispred nosa

Predugovor potpisan...

Izgledalo je u jednom momentu da je sve završeno, da Benfika dobija veliko pojačanje, ili bolje reći - nebrušeni dijamant koji bi kroz koju godinu mogao da joj donese multimilionsku zaradu. Međutim u svega nekoliko sati sve se izokrenulo.

Brazilski mediji javljaju kako je posao sa portugalskim velikanom propao, te kako će Kajo Žorž (19) od januara 2022. godine nositi dres Juventusa.

Obrazloženje: Santos je prihvatio ponudu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Benfike bez konsultacija da igračevim predstavnicima, tako da klub iz Lisabona nije mogao da započne pregovore o ličnim uslovima sa mladim Brazilcem, jer je ovaj odabrao Juve.

Podsetimo, Žoržu ugovor ističe 31. decembra posle čeka postaje slobodan igrač. Staroj dami se ne žuri, spremna je da sačeka šest meseci pošto ima potpisan predugovor sa igračem, dok Santos pokušava da umanji štetu koliko je moguće i izvuče nešto novca tako što bi odmah prosledio Žorža u Torino.

Za ovog momka zainteresovan je bio i Milan.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.