Juve tamo nikada nije pobedio, iznenađenje ili je odgovor - Ronaldo?

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2020, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve tamo nikada nije pobedio, iznenađenje ili je odgovor - Ronaldo?

Neverovatno, ali tačno... doduše, na samo dva meča u istoriji.

Poslednjeplasirani tim Serije A, danas će ugostiti šampiona - Spal igra protiv Juventusa, od kog, verovali ili ne - nikada nije izgubio kao domaćin!

Od kako su 2017. prvi put ušli u Seriji A, fudbaleri Spala su dva puta ugostili Juventus, prvi put nije bilo golova, a prošle sezone slavili su rezultatom 2:1.

Doduše, ni na jednom od ta dva susreta nije igrao Kristijano Ronaldo, prošle sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je dobio odmor na ovom gostovanju.

Danas, Ronaldo igra kao starter, a velika vest je i da je od prvog minuta tu kapiten Đorđo Kjelini. Mauricio Sari je, kao što vidite, izveo prilično jak sastav. Nedostaju povređeni Miralem Pjanić i Gonzalo Iguain, koji bi trebalo da budu spremni za gostovanje Lionu.

#SPALJuve, il nostro STARTING XI!#ForzaJuve pic.twitter.com/vIedTsi3Jx

— JuventusFC (@juventusfc) February 22, 2020

Inače, na tri odigrane utakmice u Torinu, Juventus ima maksimalne tri pobede protiv današnjeg rivala (2:0, 2:0, 4:1), ali u gostima čeka prvi trijumf.

Hoće li Ronaldo prekinuti ovu kratku negativnu tradiciju ili će se trka za titulu dodatno zakuvati?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nezaustavljivi Kristijano Ronaldo! VIDEO

Izvor: B92, 22.Feb.2020

Napadač Juventusa Kristijano Ronaldo postigao je gol na 11. uzastopnoj utakmici u Seriji A...Ronaldo je bio strelac u prvom poluvremenu meča protiv SPAL-a čime je izjednačio rekord italijanske Serije A...Na 11. uzastopnih mečeva su u strelce uspeli da se upišu Fabio Kvaljarela u sezoni 2018/19...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.