Juve se oprostio od Vlahovića? Neke ponude je nemoguće odbiti

Izvor: B92, 02.Avg.2023, 10:04

Juve se oprostio od Vlahovića? "Neke ponude je nemoguće odbiti"

Trener Juventusa Masimilijano Alegri smatra da je nemoguće odbiti ponudu Čelsija za Dušana Vlahovića.

Kako stvari stoje, srpski napadač će otići u Čelsi, dok će u drugom smeru krenuti Romelu Lukaku, pri čemu će torinskoj "Staroj dami" pripasti još oko 40 miliona evra.

"Srećan sam sa igračima koje imamo. Neke ponude je nemoguće odbiti s obzirom na finansijsku situaciju. Prilagodiću se odluci kluba, kao i uvek", rekao je Alegri.

Juventus >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u delikatnoj situaciji, najpre im je oduzeto 10 bodova zbog finansijskih nepravilnosti, zbog čega su morali da se zadovolje Ligom konferencija, da bi ih UEFA potom suspendovala zbog kršenja finansijskog fer-pleja.

Što se tiče Vlahovića, on je prošle sezone postigao 10 golova na 27 utakmica.

Lukaku je prvobitno bio povezivan sa Interom, u kojem je igrao na pozajmici protekle sezone, međutim, "nerazuri" su se povukli iz pregovora kada su čuli da je u razgovore sa Čelsijem uključen Juvetnus.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.