Juve se opet malo kockao, ali Kedira je talija… Đorđevićeva poruka Ćurčiću! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2015, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve se opet malo kockao, ali Kedira je talija… Đorđevićeva poruka Ćurčiću! (VIDEO)

Šampion konačno odirgao dobru partiju u prvenstvu i preokretom savladao Bolonju

Kada je raspucano Bolonjino pojačanje Antoni Munije pogodio za vođstvo protiv Juventusa u gostima već u petom minutu, navijačima šampiona Italije se verovatno digla kosa na glavi. Mirisalo je na još jednu razočaravajuću partiju u Seriji A i gubitak unapred upisanih bodova. Ali otkako se Sami Kedira vratio u tim, Juve je dobio amajliju. Šampion se polako vraća u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pravu formu i večeras nije nastavio da krčmi ugled. Stara dama je dominirala i na kraju zasluženim preokretom slavila 3:1.

Alvaro Morata je olakšao muke Alegriju kada je u svom stilu, udarcem glavom poravnao rezultat u finišu prvog poluvremena. Već na početku drugog poluvremena je opet Morata u glavnoj ulozi. Španac je iznudio penal, a Paulo Dibala bio nepogrešiv sa bele tačke za vođstvo šampiona. Sve dileme oko pobednika je golom glavom rešio Sami Kedira čiji oporavak od povrede se pokazao kao jedan od ključnih detalja za pobede Juventusa protiv Sevilje i Bolonje. Nemac polako postaje jedan od bitnijih igrača…



Istovremeno, u Rimu je Lacio muku mučio sa novajlijom Forizononeom koji je nedavno zagorčao život Juventusu. Mali komšija je dobro preznojio Lacijalje, ali nije izdržao do kraja. Balde Keita je u 80. minutu razgalio Olimpiko pošto se lepo snašao u kaznenom prostoru gostiju i poslao neodbranjiv udarac. U nadoknadi vremena, posle kontranpada Filip Đorđević je zapečatio trijumf Lacija od 2:0. Srpski napadač je postigao drugi gol u sezoni i poslao poruku selektoru Radovanu Ćurčiću koji ga je neopravdano izostavio sa spiska za mečeve sa Albanijom i Portugalijom.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

SERIJA A: Juventus najzad pobedio, Đorđević vodio Lacio do tri boda (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Okt.2015

U dva meča odigrana od 18 časova u Seriji A, Juventus je savladao Bolonju 3:1 (1:1), dok je Lacio u Rimu bio bolji od Frosinonea 2:0 (0:0).. . “Stara dama” nastavlja da se muči. Posle dva kola bez pobede šampion Italije je najzad slavio, ali je uz dosta pomuke. Bolonja je povela u 5. minutu posle...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.